tisdag 3 februari 2009

Gå i ide under rapportsäsongen

Den ena rapporten efter den andra, spelar inte så stor roll om siffrorna är bra eller dåliga - allas orderingångar är dåliga och det går åt skogen med kurserna. Det enda positiva som hänt är att börsen tagit emot BE Groups nyutsedda VD bra. Något att glädjas åt. 
Jag tror förvisso på mina innehav på lång sikt, men jag tänker nog hedga mig med XACT Bear fram till sommaren. Det hörs flera röster om att gå in framåt sommaren eller våren. Tills dess tänker jag sätta mig i ide med ett par björnar i näven så får vi se hur det går. Det är bara hoppas att sommaren blir lite varmare så att man vågar sig ut. 
Jag jobbar således just nu lite rakt emot klirr-i-kassan, det blir spännande att se hur vi kan "vad-var-det-jag-sa"-pika varandra sedan. Alla kan ju inte ha samma förväntningar. 
Väntar på att lite fondförsäljning skall gå igenom, så jag kommer inte köpa förrän på torsdag tror jag. Således får börsen gärna gå upp idag och imorgon (vilket jag absolut tror att den kan göra som rekyl på förra veckans nedgång). Vad tror ni?

1 kommentar:

  1. =o) då jag kör samma linje som Klirr-i-kassan så är jag tvärt emot dig =oP

    SvaraRadera