söndag 1 februari 2009

Varning för att ta rygg på de bästa

Läste just en kommentar till en analys av Berkshire Hathaways kreditrisk (via ett inlägg hos Stockman). Det personen skriver är "...Buffet's good but even Michael Pelphs couldn't swim his way out of a tsunami..."
Det är ett ganska träffande inlägg som kanske kan vända sig till de lite mer riskaverta spararna som kanske vill ha tillgång till sina pengar inom en lagom snar framtid. Man skall ju minnas att är det något Buffet inte har så är det ett kortsiktigt sparande. Men för alla som kan tänka sig att låta sina pengar stå inne ett tag kan man ju ta rygg på de historiskt duktiga handlarna (med vissheten att det var just historiskt duktiga de är). 

För övrigt vill jag också kommentera Karo Bio som alla verkar tro att de skall bli uppköpta. För att få chansen att säga "vad var det jag sa" måste man ju ha en åsikt först. Jag tror inte att de kommer att bli uppköpta. Chansen för uppköp har funnits länge men inte gjorts, nu är ju aktien (och därmed bolaget) ganska dyrt. Dessutom tror jag inte att det är någon som är sugen på att dras med extra personal. Kom ihåg vad Pfizer sa om Wyeths personal - MINST var tionde får gå. 
Nej, då verkar det säkrare ur en cash-flow-synpunkt att köpa licens på Karo Bios substanser. 


Slutligen är det med stor besvikelse jag fick se Nadal slå Federer i dagens Australian Openfinal. 

1 kommentar:

  1. Quantum Binary Signals

    Professional trading signals sent to your cell phone every day.

    Follow our signals NOW and make up to 270% per day.

    SvaraRadera